Kvalitetssikring i projekter

Kvalitet er et nøgleord, når der planlægges og arbejdes med projekter. Kvalitet er også af højeste prioritet hos Pekas Consulting, som er et konsulentfirma etableret i år 2012. Hos Pekas Consulting foretager vi kvalitetssikring i projekter med afsæt i mange års erfaring med projekter og projektledelse. For os er kvalitet tæt forbundet med et højt fagligt- og teknisk niveau, hvorfor vi hos Pekas Consulting leverer professionelle ydelser, herunder professionel kvalitetssikring i projekter. Kort sagt er vi et nyt og moderne firma med flair for samspillet mellem kompetent ledelse og effektiv rådgivning!Kvalitetssikring i projekter

Vejen til succes

At styre og kontrollere projekter i forskelligt størrelsesmæssigt omfang kan være en stor metodisk udfordring. Ikke alene må man sikre korrekt og tilfredsstillende gennemførsel, men man må også arbejde hen imod resultater af bedste karakter. Hvis du og dit projekt ikke har i sinde at gå på kompromis med kvalitet, kan vi hos Pekas Consulting tilbyde erfaren hjælp til kvalitetssikring i projekter. Vi giver dig mulighed for at få kompetent kvalitetssikring i projekter i enhver projektfase. Dette kunne eksempelvis være tilfældet i forhold til kvalitetssikring af det faglige og tekniske indhold og hjælpKvalitetssikring i projekter til kvalitetsplaner og rapporter. Altså er vi behjælpelige fra start til slut! På denne måde arbejdes der konstruktivt i alle projektfaser, synliggøres risikoområder og projekter bliver til succeser.

Hos Pekas Consulting er vi ikke alene specialiserede i kvalitetssikring i projekter, men vi tilbyder også en lang rækker andre ydelser inden for projekter og projektledelse. Først og fremmest har vi stor erfaring med projektopstart, projektplanlægning og genopretning af nødlidende projekter. Vi kan desuden være behjælpelige i forbindelse med støtte og sparring for projektledere, koordinering og underleverandørstyring og ikke mindst krævende projekter med behov for særlige projektkompetencer. Alt du skal gøre er at henvende dig – så lægger vi en målrette plan for netop dit projekt!

Kontakt Pekas Consulting

Hvis du har et ønske om, at vores mange års erfaring med projekter og projektledelse skal komme dig og dit projekt til gode, er du velkommen til at kontakte os.

Henvendelse kan både ske pr. telefon og mail. Hvis du foretrækker skriftlig henvendelse, kan du skrive en mail til os på pekas@pekas.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt – således kan både du og vi komme hurtigt i gang med de spændende projekter!

Pekas Consulting har sin fysiske beliggenhed på adressen Kærgade 21, Radsers Sv, 8940.

Hvis kvalitetssikringen i projekter skal være i top – kontakt da Pekas Consulting!