Projektleder – konsulent

Er du og din virksomhed på udkig efter en kompetent projektleder konsulent? Og har I et ønske om at finde en med et højt fagligt niveau? Så er Pekas Consulting med garanti stedet, du bør henvende dig. Hos Pekas Consulting kan vi tilbyde mange typer af hjælp fra en projektleder konsulent, da vi udfører alt inden for projektledelse og processer. Vi er en nyetableret virksomhed, som allerede da startskuddet lød i år 2012, havde klare ambitioner med fremtiden; vores mange kompetencer og store erfaring inden for projekter og ledelse skal komme vores kunder til gode! Vi er leveringsdygtige i alt fra professionel projektleder konsulent arbejde til forandringsledelse.Projektleder konsulent

Kun de bedste løsninger er gode nok – Projektleder

Hos Pekas Consulting går vi ikke på kompromis med kompetence og effektivitet. Som erfarne projektleder konsulenter er vi om nogen klar over, at det kræver ambitioner at gennemføre et projekt til perfektion. For at dette kan lykkes, må man først og fremmest udvise en bred vifte af kompetencer. Ikke alene skal man have overblik og føling med aktivitetsplaner og budgetter, men man må også bringe sine egne, sociale egenskaber på banen. Ved at gøre dette kan man inspirere og motivere sit team af medarbejdere, der alle er vigtige brikker i det store billede.

Store projekter kræver gode kompetencer. Hos Pekas Consulting finder du specialiserede projektleder konsulenter, der er behjælpelige med såvel projektopstart og projektplanlægning som interim ledelse og projektledelse. Vi tilbyder også støtte og sparring for projektledere, hjælp til genopretning af nødlidende projekter og midlertidig projektledelse ved et eventuelt, spontant behov for ekstra kapacitet.

Kontakt os – eller skal vi kontakte dig?

Vores virksomhed er beliggende i Randers på adressen Kærgade 21, 8940 Randers SV. Her er du som kunde altid velkommen til at henvende dig.

Henvendelse kan også ske pr. telefon eller via mail adressen pekas@pekas.dk.

Hvis du foretrækker, at vi i stedet kontakter dig, kan du her på vores hjemmeside indtaste dit telefonnummer. Herefter vil vi ringe dig op hurtigst muligt og være behjælpelige i den givne situation, du som kunde måtte befinde dig i. Vi giver gerne både med konkret information og direkte tilbud på enhver form for opgave.

Hvad enten du har brug for en målrettet projektleder konsulent til dit planlagte, igangværende eller stillestående projekt, står vi på spring for at hjælpe. Vi glæder os til at se dig eller høre fra dig!