Projektkonsulent

Pekas Consulting er et stærkt og målbevidst firma startet i år 2012. Vi tilbyder projektledelse inden for industri og udvikling på et højt professionelt niveau. Kernen i vores arbejde er passionen for konsulentarbejdet, hvorfor vi også er specialiserede inden for projektstyring konsulent arbejde. Vi har mange års erfaring med projekter og projektledelse, hvilket er årsagen til, at vores vision er at udføre et gedigent og effektivt stykke arbejde for vores kunder fra såvel større organisationer som mindre virksomheder. Pekas Consulting er således et firma for dig, som søger alt fra hjælp af en projektstyring konsulent til facilitering af workshops og seminarer.

Ansvarlig for din succes

Vi tager ansvar for, at dit projekt når sikkert og effektivt i mål, når vi hjælper som konsulent i projektstyring på dine vegne.

Konsulenter bliver benyttet i alle typer af virksomheder, da det ofte kan være sundt for en forretning at få et blik udefra og stille spørgsmålstegn ved firmaets daglige rutiner.

Derudover bidrager konsulenter ofte i forbindelse med et konkret projekt, hvor virksomheden efterspørger ekstern hjælp og specifikke kompetencer, som firmaets egne medarbejdere ikke besidder. Det kan eksempelvis være tilfældet i forbindelse med et jubilæumsarrangement eller et andet unikt projekt, hvor virksomheden har brug for ekstra hjælp i en bestemt periode – og vel at mærke ikke kan trække på sine egne medarbejdere.

Når vi assisterer vores kunder som konsulenter i projektstyring, hjælper vi med at følge et projekt fra idéfasen til målstregen – eller også assisterer vi i forhold til enkelte dele af projektet, hvor der er brug for vores assistance. Vores konsulentydelser bygger på mange års erfaring, hvilket giver os mange redskaber, som vi kan bruge til at varetage dine udfordringer og løse dine problemer i forhold til dit projekt.
Hjælp fra en konsulent til din projektstyring giver dig de bedste forudsætninger for at dit projekt lykkedes – og du får samtidig ekstern hjælp til at bære ansvaret og løfte opgaven sammen med dig. Af den grund er det ofte en fordel for dig at få hjælp udefra, når du står ansigt til ansigt med et udfordrende projekt.

Projektkonsulent

Hos os er du i trygge hænder

Der kan være mange årsager til at søge hjælp til projektstyring. Styringen med et projekt kan være gået skævt, et projekt kan være løbet ind i en række af uforudsete udfordringer, eller der kan være problemer med at nå i mål. Men en ting er sikkert; du fortryder aldrig, at du henvendte dig til en erfaren projektstyring konsulent! Erfaring er nemlig et vigtigt element, når både faglige discipliner og teknisk kunnen i et projekt skal gå op i en højere enhed. Derfor får du som kunde hos os i Pekas Consulting professionelle og velovervejede ydelser baseret på veletablerede projektmodeller.

Vi tilbyder hjælp fra en kompetent projektstyrelse konsulent inden for en bred vifte af områder, herunder projektopstart og ledelse, genopretning af nødlidende projekter og ikke mindst koordinering og underleverandørstyring. Alle disse ydelser udføres på baggrund af vores store praktiske erfaring. Således er der ikke en opgave, som en professionel projektstyring konsulent hos Pekas Consulting ikke kan klare.

Vi har mange eksperter inden for arbejdet som projektstyring konsulent, som med øje for resultater sikrer stabilitet og afvikling af projekter.

Kontakt Pekas Consulting – Projektkonsulent

Spørgsmål, rådgivning og tilbud er alle ting, som vi hos Pekas Consulting gerne tager os af. Du kan altid kontakte os på telefon eller sende en mail til adressen pekas@pekas.dk. Du har også Projektkonsulentmulighed for at kontakte os på vores hjemmeside, ved at skrive en besked, hvori du specificerer, hvad du kunne tænke dig vores hjælp til.

Vores firma har sin fysiske beliggenhed i Randers, nærmere bestemt på adressen Kærgade 21, 8940 Randers SV. Her er du som kunde naturligvis også velkommen.

Vi har gjort det til vores spidskompetence at hjælpe med projektledelse inden for produktion og produktudvikling – derfor hører vi gerne fra dig, som netop kunne have brug for vores ekspertise!