Om PEKAS Consulting

PEKAS consulting er etableret i 2012 af Peter Kaae Schmidt. Firmaet er bygger på mange års erfaring med projekter og projektledelse, både i større organisationer og som selvstændig konsulent indenfor området.

PEKAS consulting leverer konsulentydelser på et højt fagligt niveau indenfor projektledelse og de forretningsprocesser, der understøtter god projektledelse. Som kunde får I en professionel ydelse baseret på veletablerede projektmodeller, kombineret med stor praktisk erfaring. Den kombination sikrer, at kunden får den rette ydelse, og giver den størst mulig sikkerhed for et positivt resultat.

PEKAS consulting kan løse såvel hele projektledelses opgaver som træde til ved kriser i projekter. Med udgangspunkt i den konkrete opgave og de udfordringer, der er for projektet, arbejdes der med det faglige indhold, de ledelsesmæssige opgaver og den nødvendige governance. I det omfang kunden har egne projekt processer bliver disse selvfølgelig fulgt i opgaven. Det er et ubetinget mål at opnå stabilitet og kvalitet i afviklingen af projektet, så resultatet leveres eller et velfungerende projekt kan overdrages til kundens egen projekt organisation.

PEKAS consulting løser primært opgaver med udgangspunkt i Østjylland

om_os